Nederlands Nederlands English English

Coronavirus

COVID-19 Maatregelen

Coronavirus

COVID-19 Maatregelen

COVID-19 Maatregelen

De verlening van onze service en dienstverlening is veranderd door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Ook wij hebben onze werkwijze aangepast om jou veilig, snel én zo goed mogelijk van dienst te zijn. We vinden het fijn om je binnenkort (weer) in ons centrum te mogen verwelkomen. Zolang het Coronavirus nog steeds onder ons is nemen we alle voorzorgsmaatregelen die ervoor zorgen dat jij bij ons veilig examens kan afleggen. Wij vragen jou daarom of je de instructies zorgvuldig wilt lezen én wilt opvolgen.

Wij zijn bereikbaar zoals jij van ons gewend bent: per e-mail of anders tijdens kantoortijden per telefoon. Orbit Groundschool werkt conform de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM. De huidige maatregelen zijn tot nader order onverwijld van kracht.

Heb je nog vragen over een opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Ons team helpt je graag! Ook kun je een gratis adviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze. Persoonlijke benadering en gericht maatwerk zijn ons motto. Orbit Groundschool is opgericht in 2003, is goedgekeurd en wordt erkend als EASA Approved Training Organisation (ATO) door Inspectie Leefomgeving & Transport onder certificatie nummer NL-ATO-25 voor al haar geboden opleidingen.