High level learning

Aanmelding verstuurd

Ons team heeft jouw aanmelding ontvangen

Aanmelding verstuurd

Ons team heeft jouw aanmelding ontvangen

Wat nu?

Wanneer ons team je aanmelding heeft beoordeeld krijg je van ons zo snel mogelijk een reactie per e-mail dat de aanmelding is ontvangen. Na deze reactie ontvang je zo snel mogelijk onze factuur. Nadat de betaling is ontvangen kun je aan de slag met de studie. Je krijgt dan een e-mail met download links en accountgegevens van ons waarmee je aan de slag kunt gaan.

We houden je op de hoogte! Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar info@orbit-groundschool.nl. Wij reageren zo snel mogelijk! Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de Contact pagina.

Heb je nog vragen over een opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Ons team helpt je graag! Ook kun je een gratis adviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze. Persoonlijke benadering en gericht maatwerk zijn ons motto. Orbit Groundschool is opgericht in 2003, is goedgekeurd en wordt erkend als EASA Approved Training Organisation (ATO) door Inspectie Leefomgeving & Transport onder certificatie nummer NL-ATO-25 voor al haar geboden opleidingen.