High level learning

[gtranslate]

Over Orbit Groundschool

Over Orbit Groundschool

Empowerment middels onderwijs

Welkom aan boord bij Orbit Groundschool, waar wij geloven in de kracht van empowerment door middel van onderwijs.

Vanaf het moment dat onze deuren opengingen, hebben wij tallozen geholpen hun vliegcarrière- en levensdromen te verwezenlijken. Wij zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende theorieopleidingen en trainingen. Onze innovatieve hulpmiddelen vormen de brug tussen onze studenten en de complexe, competitieve wereld van de luchtvaart.

Bij Orbit Groundschool begrijpen we dat iedereen een uniek pad bewandelt. Daarom hebben we flexibele programma’s ontworpen die zich aanpassen aan jouw behoeften en doelen. Onze instructeurs, gedreven door passie en ervaring, staan klaar om je te begeleiden op de reis naar succes. Wij geloven in jouw potentieel, dus stijg op met Orbit Groundschool en laat je dromen de vrije loop!

Altijd een passende opleiding

Of je nu droomt van vliegen als professional of simpelweg je kennis over luchtvaart wilt uitbreiden, je bent bij ons aan het juiste adres.

Ontdek een passende theoriecursus uit ons uitgebreide aanbod van vliegopleidingen, elk zorgvuldig ontworpen om naadloos aan te sluiten op zowel jouw individuele behoeften als jouw specifieke doelen.

Vragen of kennismaken?

Orbit Groundschool is voor alle theorieopleidingen door de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) goedgekeurd volgens Europese regelgeving. Ben jij werkzaam bij een luchtvaartmaatschappij of vliegschool en wil je graag eens om de tafel om te bekijken wat de mogelijkheden zijn? Of heb je interesse in een simulator training? Bezoek dan onze contactpagina om contact met ons op te nemen.

Heb je nog vragen over een opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Ons team helpt je graag! Ook kun je een gratis adviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze. Persoonlijke benadering en gericht maatwerk zijn ons motto. Orbit Groundschool is opgericht in 2003, is goedgekeurd en wordt voor al haar geboden opleidingen door Inspectie Leefomgeving & Transport erkend als EASA Approved Training Organisation (ATO), onder certificatie nummer NL-ATO-25.