Over Orbit Groundschool

Over Orbit Groundschool

Empowerment middels onderwijs

Sinds we onze deuren hebben geopend, hebben we talloze mensen geholpen hun vliegcarrière- en levensdromen te verwezenlijken. We zetten ons volledig in voor het bieden van uitstekende theorieopleidingen en trainingen middels ‘state-of-the-art’ hulpmiddelen waardoor onze studenten zich goed kunnen ontwikkelen in de competitieve, complexe wereld van de luchtvaart. Met flexibele programma’s en geweldige leerkrachten zijn we er zeker van dat je tevreden zult zijn over wat je leert bij Orbit Groundschool.

Altijd een passende opleiding

Of je nu je carrière een boost wilt geven of een hele nieuwe kant op wilt gaan, je bent bij ons aan het juiste adres. Je beschikt reeds over een vliegbrevet en wenst flexibel te studeren, of ga je voor klassikaal met meer houvast? Voltijd in de klas of thuis studeren, de keuze is aan jou.

Ontdek een passende theoriecursus uit ons uitgebreide aanbod van vliegopleidingen.

Vragen of kennismaken?

Orbit Groundschool is door de Inspectie Verkeer & Waterstaat/Divisie Luchtvaart goedgekeurd voor diverse theorieopleidingen volgens Europese regelgeving. Bent u werkzaam bij een luchtvaartmaatschappij of vliegschool en wilt u graag eens om de tafel om te bekijken wat de mogelijkheden zijn? Of hebt u interesse in een simulator training? Bezoek dan onze contactpagina om contact met ons op te nemen.

Heb je nog vragen over een opleiding? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? Ons team helpt je graag! Ook kun je een gratis adviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze. Persoonlijke benadering en gericht maatwerk zijn ons motto. Orbit Groundschool is opgericht in 2003, is goedgekeurd en wordt erkend als EASA Approved Training Organisation (ATO) door Inspectie Leefomgeving & Transport onder certificatie nummer NL-ATO-25 voor al haar geboden opleidingen.

DutchEnglish